Varastopäiväkirjaraportti

Saat tulostettua tuotteen tapahtumat raportille Varastopäiväkirjan F5 Raportti -painikkeella. Raportille tulostuvat tiedot siitä tuotteesta, joka on ollut Varastopäiväkirja-ruudulla näkyvissä. Voit valita, minkä myymälän osalta tiedot tulostetaan vai tulostetaanko kaikki myymälät.

Koko- ja värilajitelmien ollessa käytössä voit valita tulostetaanko vain käsittelyssä ollut väri, tyyppi ja koko, vai kaikki kyseisen tuotteen värit, tyypit ja koot.

Varastopäiväkirjaraportin tulostusruutu (koko- ja värilajitelma käytössä)

Varastopäiväkirjalla näkyvien tietojen lisäksi raportille tulostuu myös tapahtumakohtaisesti ostohinta, keskiostohinta sekä varaston arvo.

Mikäli tuotetta on tuloutettu eri ostohinnoilla, tämä näkyy raportilla siten, että keskiostohinta on muuttunut.

Esimerkki varastopäiväkirjaraportista (koko- ja värilajitelma käytössä)