Inventointialustan tulostus

Inventointialustan kautta voit tulostaa tuotelistauksen, johon inventoidut kappaleet saadaan merkittyä.

Tuotteet tulostuvat alustalle valinnan mukaan joko tuoteryhmäjärjestyksessä, toimittajanumerojärjestyksessä tai varastopaikoittain järjestettynä. Lisäksi voit valita tulostetaanko ryhmän/toimittajan/varastopaikan tuotteet tuotenumero- vai tuotenimijärjestyksessä. Tulosteella jokaisen ryhmän tai toimittajan tai varastopaikan jälkeen tapahtuu sivunvaihto, eli järjestys valinnasta riippuen kukin tuoteryhmä tai toimittaja tai varastopaikka alkaa omalta sivultaan.

Alustalle tulostuvat tuote-/mallinumero, nimi, koodi sekä tulostushetken mukaiset varastokappaleet.

Lisäksi tulostetaan mallia koskeva väri-, tyyppi- sekä kokotieto.

Tulosteessa on myös Inventoitu-sarake, johon inventointikappaleet voidaan kirjata.

Valinnalla Raportille vain negatiivinen varasto saat listauksen pelkästään niistä tuotteista, joiden varastosaldo on negatiivinen.

Alusta / Inventoinnin syöttö -ruutu

1. Valitse oikea Myymälä ja tee tarvittaessa ryhmä- ja toimittajarajaukset, mikäli alusta halutaan tulostaa osissa tai jos inventointia tehdään ryhmittäin / toimittajittain.

2. Tulosta sitten inventointialusta painamalla F9 Tulosta.