Versiotiedote 7.1.9.1000 (06/2024)

Uudet ominaisuudet

Ilmoitus jo käytössä olevasta sähköpostiosoitteesta uuden asiakkaan perustamisen yhteydessä

Kyseessä on erikseen parametroitava lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Perustettaessa uutta asiakasta joko kassalla tai Tekson Asiakkaat-toiminnossa

• ohjelma antaa erillisen ilmoituksen, mikäli syötetty sähköpostiosoite on jo käytössä, ja

• varmistaa, halutaanko kyseinen asiakas silti perustaa asiakasrekisteriin.

Ilmoitus olemassa olevasta asiakastilistä

Paina ilmoitusruudulla Kyllä perustaaksesi uuden asiakkaan, tai Ei peruaksesi asiakkaan perustamisen.

Korjaukset

Kassaohjelman sisäänkirjautumisruutuun on tehty käyttöliittymäkorjauksia; nämä koskevat tapauksia, joissa käytössä on kassan käyttäjänhallinta.

Lisäyksiä käyttöohjeisiin

Käyttöohjeeseen on lisätty seuraavat ohjesivut: