Ladattavan lahjakortin saldon tarkistaminen

Voimassaoleva lahjakortti

Lahjakortin saldon voi tarkistaa helposti myyntiriviltä, lukemalla lahjakortin viivakoodi myyntiriviltä tai F7 Lahjakortti-painikkeen kautta, jolloin lahjakortin saldo haetaan reaaliaikaisesti lahjakorttikannasta.

Lahjakortin saldo Lahjakortti-ruudulla

Vanhentunut tai lahjakorttirekisteristä poistettu lahjakortti

Jos lahjakortin voimassaoloaika on päättynyt tai lahjakortti on poistettu lahjakorttiseurannasta, avautuu inforuutu, jossa kerrotaan käyttämättä jäänyt saldo ja saldon viimeisin latauspäivä, sekä syy miksi lahjakorttia ei voi enää käyttää.

Ilmoitus lahjakortista, joka on poistettu lahjakorttiseurannasta