Vanhan laskun haku ruudulle ja sen muuttaminen

1. Paina Laskun syöttö -ruudulla F2 Vanha lasku.

Laskun syöttö -ruutu F2 Vanha Lasku -painikkeen painamisen jälkeen

2. Hae lasku:

1. Jos tiedät haettavan laskun numeron, syötä laskun numero Laskunumero -kenttään ja paina Enter.

2. Jos tiedät ainoastaan asiakasnumeron, syötä Laskutusasiakas -kenttään sen asiakkaan numero, jonka laskuja haluat hakea. Voit hakea asiakkaan myös painamalla Laskutusasiakas -kentässä F7 Lista, ja valitsemalla sitten asiakkaan.

• Asiakasnumeron syöttämisen jälkeen, kursorin ollessa Laskunumero-kentässä voit valita asiakkaan laskun listalta painamalla F7 Lista, ja valita sen muokattavaksi painamalla Valitse ✓.

Laskuluettelo

3. Kun valittu lasku on ruudulla, voit muuttaa sen tietoja (esimerkiksi laskun päivää, maksuehtoa ja eräpäivää).

• Jos on tarpeen muuttaa laskun rivejä, sinun täytyy tehdä hyvityslasku tai palautus kassaohjelmassa Lasku-maksuvälineelle.

• Tallenna muutoksesi painamalla F4 Tallenna.

4. Voit tulostaa muutetun laskun painamalla F9 Tulosta. Lasku tulostuu kun Laskun syöttö-toiminnosta poistutaan.