Vanhojen laskujen uudelleen lähettäminen verkkolaskutuksessa

Vanhojen laskujen uudelleen lähetyksessä eräpäivä tulee olla aikaisintaan kolmen päivän päästä.

Voit tarvittaessa muuttaa useamman laskun tiedot esimerkiksi eräpäivän osalta, ja vasta kun painat lopuksi F10 Poistu, ohjelma luo verkkolaskuaineiston.

1. Valitse Tekson valikosta Laskutus ja Myyntireskontra.

2. Paina 2. Laskun syöttö. Laskun syöttö-ruutu aukeaa.

3. Paina F2 Vanha lasku.

4. Syötä laskutusasiakas, jonka laskuja halutaan hakea. Voit myös hakea asiakkaan listalta. Jos tiedät haettavan laskun numeron, voit siirtää kursorin Laskunumero -kenttään ja syöttää laskun numeron suoraan siihen. Paina Enter hakeaksesi ko. laskun ruudulle.

5. Asiakasnumeron antamisen jälkeen, kursorin ollessa Laskunumero-kentässä voit valita asiakkaan laskun listalta.

6. Kun valittu lasku on ruudulla, voit muuttaa sen tietoja (esimerkiksi laskun päivää, maksuehtoa ja eräpäivää).

• Jos on tarpeen muuttaa laskun rivejä, täytyy tehdä hyvityslasku tai palautus kassaohjelmassa maksuvälineelle -lasku.

7. Paina F4 Tallenna tallentaaksesi muutetut tiedot.

8. Paina F10 Poistu luodaksesi verkkolaskuaineiston.