Myyntitilitoiminto

Myyntitilitoiminnon avulla voidaan käsitellä tuotteita, jotka ovat toimittajan myyntitilissä mutta joita halutaan kuitenkin myydä ja raportoida Teksossa.

Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Tuotteet inventoidaan ja käsitellään ostotilauksessa ja varastoon tulossa normaalisti, mutta niille määritetään tieto että ne ovat myyntitilituotteita joko tuotteen perustamisvaiheessa tai siinä vaiheessa kun tuote siirtyy myyntitiliin. Tämän tiedon avulla nämä tuotteet voidaan raportoida varasto- ja inventointiraportilla erikseen.

Sama tuote ei voi olla sekä myyntitilituote että omassa omistuksessa oleva tuote.