Inventointi kassalla

On suositeltavaa, että luet kerralla inventointikuitille enintään n. 50 riviä, jonka jälkeen tallennat inventoinnin F6 Loppusumma-painikkeella. Mahdollisessa ongelmatilanteessa (esimerkiksi sähkökatkos) ei tällöin pääse katoamaan suuria määriä inventoituja rivejä.

Kassan ollessa inventointitilassa voit poistua inventointitilasta painamalla F10, kunnes palaat normaaliin kassamyyntiin.

1. Paina HOME Varasto, valitse Varasto-valikosta Inventointi, ja paina Enter.

2. Kassaruudun yläosaan tulee teksti INVENTOINTI. Syötä myyjänumerosi ja paina Enter.

Kassa inventointitilassa

3. Syötä sen myymälän numero, jolle inventointitapahtumat syötetään ja paina Enter.

Inventointi: myymälänumeron syöttäminen

4. Seuraavaksi pääset inventoinnin rivitietoihin. Riveillä luetaan tuotteet inventaariin samoin kuin kassan myyntiriveillä:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

• Voit tehdä kappalemäärän muutoksia painamalla F4 Määrä, kuten myynnissäkin.

• Saat kappalemäärästä negatiivisen painamalla F9 Mitätöi.

• Voit poistaa koko rivin painamalla F10 Poista.

• Saat hyväksytyn rivin tarvittaessa uudestaan käsittelyyn painamalla F2 Muuta.

Inventoinnin rivitiedot

5. Päätä lopuksi inventointikuitti painamalla F6 Loppusumma; tehdyistä inventoinneista tulostuu kuitti.