Versiotiedote 7.0.32.1003 (04/2024)

Uudet ominaisuudet

Kampanjan hintatulosteiden tulostus koko kampanjasta

Kampanjat-ruudulle on lisätty uusi F12 Hintalaput -painike, jota painamalla voit tulostaa kerralla hintatulosteet kaikille kampanjan tuotteille/malleille.

F12 Hintalaput -painike Kampanjat-ruudulla

Ennen tulostamista ohjelma pyytää vielä varmistuksen erillisellä ruudulla.

Tulostus varmistus.PNG

Varmistus kampanjan hintatulosteiden tulostamisesta

Ainoastaan sellaiset rivit, joiden Rivityyppi on malli/tuote tai tuotekoodi voidaan tulostaa tällä toiminnolla.

Voit edelleen tulostaa yksittäisten rivien hintatulosteita painamalla F9 Rivi, ja painamalla sitten Kampanjarivi-ruudulla Hintatulosteet-painiketta.

Korjaukset

Korjattu harvinainen ongelma, joka ilmeni perustettaessa uutta tuotetta varastoontulossa tai ostotilauksella: kun F4 Jatka -painiketta painettiin, numeronäppäimistö ei enää toiminut, ja näppäimistön yläosan numeronäppäimiä painettaessa tuli ainoastaan erikoismerkkejä.