Päiväraportti

Päiväraportti tulostaa raportin, jossa on valitun ajanjakson ja mahdollisesti mukaan valitun vertailujakson myynti päivittäin. Raportti voidaan tulostaa kirjoittimelle tai esikatseluun, josta raportti on tallennettavissa PDF-muotoon. Päiväraportin tiedot haetaan tilastosta.

Päiväraportti-ruutu

Päiväraportilla on oletuksena valittuna kuluva kuukausi edelliseen päivään asti ja kaikki myymälät. Voit ottaa raportin halutulta ajalta, ja käytössä on myös vertailuarvojen tulostus annetulta vertailujaksolta; oletuksena vertailujaksoon tarjotaan raportin rajauksesta vuoden takaista rajausta.

Voit valita valintaruudun avulla, tulostetaanko raportti verollisena vai verottomana. Jos raportti otetaan verollisena, ja raportointijaksolla on verotonta myyntiä, verottoman myynnin osuus näkyy raportilla erillisenä.

Veroton/verollinen raportointi tulee käyttöön Tekson versio 7.0:n päivityksessä. Tätä aiempien päivien veroton/verollinen raportointia tulostettaessa tulee ilmoitus:

Saat tämän raportin verottomana/verollisena alkaen pp.kk.vvvv.

Jos haluat sen aiemmalta ajalta, ota yhteys asiakastukeen.

Raporttien ajaminen aiemmalta ajalta on Solteqin tarjoama maksullinen lisäpalvelu.

Valinnat

Valinta

Selitys

Tulostusmuoto

Päivittäin: Raporttiin tulostuu valitsemaltasi ajanjaksolta jokainen päivä tunnuslukuineen.

Päivä-kuukausi-vuosi: Raportti tulostaa myymälöittäin raporttijakson viimeisen päivän myynnin, saman ajan viimeisen kuukauden myynnin sekä koko valitun ajan myynnin

Rajaukset

Suoritetaan halutulle aikavälille koskien myymälärajauksella tai osastorajauksella. Myymälät rajauksen oikealla puolella oleva + painike avaa ruudun, jossa voi määrittää poikkeavan myymälärajauksen (vertailua käytettäessä voi rajata esim. lopettaneen mlän tiedot raportoinnista pois). Kun poikkeava myymälärajaus on valittuna, raporttiruudulla ei näy myymälärajausta. Poikkeavaa myymälärajausta ei toistaiseksi ole tallennettavissa valmiille raporttipohjille, mutta viimeisin rajaus jää muistiin ja rajauksen voi hakea + kautta otettavalle raportille.

Kentät

Kohdassa voit valita mitkä tiedot raportille tulostetaan. Oletuksena kaikki kentät ovat valittuina.

Myynnin tarkkuus

Kohdassa voit valita otetaanko raportti euron vai sentin tarkkuudella.

Vertailusummat

Kohdassa määritellään käytetäänkö vertailujaksona Rajaukset-kohdassa olevaa päivämääräväliä vai vertailua tilikauden alusta. Vertailu tilikauden alusta ei tutki vertailujakso -kenttään laitettuja päiviä vaan tulostaa koko vuoden vertailujaksoksi.

Välisumma

Osastot-valinta näyttää osastokohtaisesti valitun ajanjakson myynnit.

Myymälät-valinta näyttää ajanjakson myynnit myymälöittäin.

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F4 Tulosta

Aloittaa raportin.

F5 Tallennus

Tulostaa kuvaruudulle edellisen tehdyn raportin.

F6 Tallennetut

Tuo esiin ruudun, josta voit hakea ruudulle aiemmin tallennetun raporttipohjan.

F7 Lista

Listalta voi hakea myymälät kun kursori on ko. sarakkeessa.