Ladattava lahjakortti

Voit aloittaa ladattavan lahjakortin myynnin suoraan myyntiriviltä, skannaamalla viivakoodin lahjakortista. Ohjelma tunnistaa lahjakortin numeron ja pyytää summakentässä arvoa, jolla lahjakortti myydään. Voit suorittaa viivakoodin skannaamisen myös sen jälkeen. kun on olet painanut F7 Lahjakortti -painiketta.

Voit tarvittaessa myös näppäillä lahjakortin numeron, ja painaa sen jälkeen Enter, esimerkiksi tilanteessa jossa viivakoodilukija on rikkoutunut.

Päätä ladattavan lahjakortin myynti normaalisti halutulle maksutavalle. Samalle kuitille voidaan myydä myös muita tuotteita.

Lahjakorttiin painettu viivakoodi sisältää lahjakortin numeron lisäksi kortinantajan tunnuksen (viivakoodin alku) sekä tarkisteen (viivakoodin viimeinen numero); varsinainen lahjakortin numero on näiden välissä.