Varastoontulo kassalla

Varastoontulo voidaan suorittaa myös kassalla vastaavasti kuin varastosiirto.

1. Paina HOME Varasto, valitse Varasto-valikosta Tulo ja paina Enter.

2. Kassaruudun yläosaan tulee näkyviin Varastoontulo-teksti. Syötä myyjänumerosi, ja paina Enter.

Kassa Varastoontulo-tilassa

3. Syötä sen myymälän numero, jonne tuloutus tehdään ja paina Enter.

Varastoontulo: myymälänumeron syöttäminen

4. Valitse tuotteet:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

Varastoontulon rivitiedot

5. Anna tuloutettavan tuotteen määrä ja paina kassassa F4 Määrä; paina sitten Enter. Valitsemasi tuote siirtyy käsittelyriviltä myyntirivinäkymän yläosaan.

6. Kun kaikki tuotteet on siirretty, paina F6 Loppusumma. Varastoontulosta tulostuu kuitti.

Esimerkki varastoontulokuitista