Rivitietojen syöttäminen malli- tai tuotekoodikohtaiselle kampanjalle/hinnastolle

Malli- ja tuotekoodikohtaisessa kampanjarivissä alennus voidaan antaa joko prosenttina, jolloin ohjelma laskee automaattisesti kampanjahinnan tai kampanjahintana, jolloin ohjelma laskee automaattisesti alennusprosentin.

1. Valitse Rivityyppi, eli onko kyseessä Malli vai Tuotekoodi.

2. Anna rivityypistä riippuen malli/tuotekoodi; voit hakea tämän myös painamalla F7 Lista.

3. Määritä mallin/tuotekoodin kampanjahinta. Alennuksen voi antaa hyödyntäen Alennus % -kenttää, tai voit syöttää alennetun hinnan suoraan Kampanjahinta-kenttään.

4. Mikäli kyseessä on pakettikampanja anna paketin tiedot; katso pakettityypeistä ohjeen kohta Pakettikampanjat.

5. Tallenna rivin tiedot painamalla F4 Tallenna.

6. Syötä halutessasi seuraavat kampanjarivit rivin tallennuksen jälkeen painamalla F3 Uusi.

7. Kun kaikki rivit on tallennettu, voit poistua rivien syötöstä painamalla F10, jolloin kampanjan rivit päivittyvät myös pääruudulle. Kun poistut kampanjoiden ylläpidosta painamalla F10, kysyy ohjelma halutaanko tulostaa aktivoidut hintatulosteet. Voit tulostaa tulosteet myös myöhemmin mallin perustietojen kautta.