Tekson version tarkistaminen

Voit tarkistaa käytössä olevan Tekson ohjelmaversion klikkaamalla yläpaneelin rataskuvaketta, ja valitsemalla pudotusvalikosta Tietoja Teksosta.

Tekson version tarkistaminen

Valitsemalla Uudet ominaisuudet saat näkyviin merkittävimmät ko. versioon tulleet uudet ominaisuudet, joista on kerrottu laajemmin versiosaatteessa.

Version voi tarkistaa myös moduulikohtaisesti. Kun haluat nähdä esimerkiksi kassamoduulin versionumeron, valitse päävalikosta Kassa ja klikkaa hiiren oikealla painikkeella keskellä olevaa osasovellusta.

Ohjelman version tarkastaminen moduulikohtaisesti