Reskontraluettelo

Reskontraluettelo-ruutu

Raportilla on neljä erilaista tulostusvaihtoehtoa:

• Reskontraluettelo: näyttää asiakkaiden ostot, laskut ja suoritukset halutulta aikaväliltä. Luettelo toimii tiliotteena asiakkaan kuukauden tapahtumista.

• Avoimet laskut: listaa kaikki avoimet tai osittain avoimet laskut. Ohjelma hakee tällöin automaattisesti ensimmäisen avoimen laskun ja tuo sen päivämäärän ruudulle. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia kuin päättymispäivästä, mikäli halutaan avoimet laskut historian alusta asti.

• Erääntyneet laskut listaa kaikki päättymispäivään mennessä erääntyneet laskut. Raporttia kannattaa verrata maksukehotuksista löytyviin laskuihin.

• Erääntymisluettelo listaa saatavat lajitellen ne erääntymispäivän mukaan.

Avoimet suoritukset -valinnalla saat reskontraluettelolle näkyviin asiakkaan suoritukset, jotka eivät ole kohdistuneet mihinkään laskuun. Kohdistus voidaan suorittaa laskutusehdotuksessa.