Asiakaslista

Asiakaslista-ruudulla voit hakea asiakkaita numeron, nimen tai ryhmän perusteella.

Nimen perusteella haettaessa voit käyttää myös *-merkkiä hyödyntävää ns. jokerihakua: jos tahdot hakea esimerkiksi asiakkaita joissa etunimi on Marja, kirjoita Nimi-kenttään tällöin *MARJA ja paina Enter, jolla haku käynnistyy.

Asiakaslista

Asiakashaku-toiminnossa on mahdollista käyttää muitakin hakukriteerejä, mikäli kyseinen toiminto on otettu Teksossa käyttöön ; katso Asiakashaku.